Reserveren

Reserveren kan via het formulier op de website, via email, per telefoon of gewoon ter plaatse. 

Let wel op. Indien je reserveert via de website of email, is je reservatie pas in orde als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Naamsestraat 16,

3000 Leuven

Openingsuren

Open van dinsdag tot en met zondag, van 18u tot 22u.

Gesloten op maandag.

Reservatieformulier

Om een tafel te reserveren, vul onderstaand reservatieformulier in. De eerstvolgende werkdag sturen wij u een bevestigingsmail.

In geval van een wijziging van het gereserveerde aantal personen, het uur van aankomst of in geval van annulering dient u ons telefonisch (016/222 824) te verwittigen voor 18u. op de dag van uw reservatie. Indien er 30 minuten na het afgesproken uur nog niemand is komen opdagen en wij niet op de hoogte werden gesteld van uw laattijdige aankomst, beschouwen wij de reservatie als nietig en wordt de tafel ter beschikking gesteld voor andere klanten. Indien u later dan 30 minuten na het afgesproken uur zou opdagen zonder verwittiging is het niet zeker dat er nog een tafel beschikbaar zal zijn. Wanneer u met minder dan het aantal gereserveerde personen komt opdagen en ons niet voor 18u. op de dag van aankomst verwittigde zal er €10 per persoon niet voltallig aan het gereserveerde gezelschap in rekening worden gebracht. Deze maatregel omdat deze plaats(en) door andere gasten konden gebruikt worden. Op het terras kan er niet worden gereserveerd. Indien er plaatsen beschikbaar zijn bij aankomst kan u op het terras plaatsnemen. Let wel! Bij plots omslaan van het weer is er geen garantie dat u zich naar binnen kan verplaatsen.