top of page
Over Den Angelus

 

Vlees van onze eigen hoeve, alle (vlees)bereidingen in eigen beheer, de Belgische keuken met liefde klaargemaakt en een hartelijke ongedwongen ontvangst in een familiale sfeer. Dat is waar Den Angelus voor staat en waar we met ons familiebedrijf elke dag aan werken.

Wie zijn we...

IMG_2274.JPG

Stephan was op zijn 18 

'de jongste boer van Brabant'.

Uit een familie van 4 generaties landbouwers is hij de man met de kennis voor dieren en zorgt dat de beste kwaliteit uiteindelijk op bord komt. Als vader heeft hij de liefde voor het boerenleven aan heel zijn gezin doorgegeven. Hij neemt de dagelijkse verzorging voor de dieren op zich en ontfermt zich in de keuken over het vlees op de grill.

IMG_3630.jpeg

Nancy zorgt als mama voor de familiale en ongedwongen sfeer. Vanuit de bar stuurt ze de zaal aan en zorgt ze voor heerlijke aperitieven, een woordje uitleg bij de wijn en maakt ze de beste Irish koffie.  Met haar oog voor detail moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn en mag er niets aan het toeval worden overgelaten.

IMG_6406_edited.jpg

Kim startte haar opleiding reeds op 11 jarige leeftijd aan de hotelschool Spermalie in Brugge. Vandaag nog steeds gepassioneerd door de goeie Belgische boerenkost tovert zij met respect voor onze hoeveproducten pure en eerlijke gerechten op tafel.

Dries, verzorgt het kleinvee op de boerderij. Hij ziet er dagelijks op toe dat de jonge dieren op tijd hun melk drinken of goed zogen bij de moeders, niks te kort komen en goed groeien. In de keuken heeft hij de verantwoordelijkheid over de de voorgerechten en nagerechten. Elke ochtend raapt hij verse eieren die hij 's avonds verwerkt in een heerlijke dame blanche of sabayon.

IMG_8892.jpg

Dean, Verwelkomt u iedere keer weer met de glimlach en geeft graag een woordje uitleg over onze producten, gerechten en werkwijze.

Is hij niet in het restaurant dan is hij op de boerderij of in zijn tractor te vinden.
Hij studeerde in 2022 af als slager-spekslager en maakt de lekkerste vleesbereidingen zoals gehakt, pensen, gekookte beenham, paté... die zus Kim verwerkt in de keuken.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Bedankt voor de inzending!

bottom of page