top of page
Over Den Angelus

 

Vlees van onze eigen hoeve, alle (vlees)bereidingen in eigen beheer, de Belgische keuken met liefde klaargemaakt en een hartelijke ongedwongen ontvangst in een familiale sfeer. Dat is waar Den Angelus voor staat en waar we met ons familiebedrijf elke dag aan werken.

Wie zijn we...

IMG_2274.JPG

Stephan was op zijn 18 

'de jongste boer van Brabant'.

Uit een familie van 4 generaties landbouwers is hij de man met de kennis voor dieren en zorgt dat de beste kwaliteit uiteindelijk op bord komt. Als vader heeft hij de liefde voor het boerenleven aan heel zijn gezin doorgegeven. Hij neemt de dagelijkse verzorging voor de dieren op zich.

IMG_3630.jpeg

Nancy verwelkomt u iedere keer weer met de glimlach en zorgt als mama voor de familiale en ongedwongen sfeer. Met haar oog voor detail moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn en mag er niets aan het toeval worden overgelaten. Een gastvrouw waar je je graag door laat verwelkomen.

IMG_6406_edited.jpg

Kim startte haar opleiding reeds op 11 jarige leeftijd aan de hotelschool Spermalie in Brugge. Vandaag nog steeds gepassioneerd door de goeie Belgische boerenkost tovert zij met respect voor onze hoeveproducten pure en eerlijke gerechten op tafel.

IMG_5284.jpeg

Dean, de man die alles kan!

Soms is hij te zien in de zaal, maar ook de keuken heeft geen geheimen meer.

Is hij niet in het restaurant dan is hij op de boerderij mee de dieren aan het verzorgen.
Hij startte in 2018 zijn opleiding slager-spekslager en maakt de lekkerste vleesbereidingen zoals gehakt, pensen, gekookte beenham, paté... die zus Kim verwerkt in de keuken of mama Nancy verkoopt in de hoevewinkel.

Ons team is pas volledig met onze gemotiveerde studenten, extra's en harde werkers!

22283a70-74aa-4563-ad6d-fff47eed7d4c.jpg

Na 7 jaar te hebben bestaan in de Naamsestraat in Leuven is het tijd geworden voor een nieuwe hoofdstuk.

Den Angelus heropent in de Bondgenotelaan nummer 102, nog steeds in Leuven waar we het verhaal van ons hoeverestaurant verderzetten en uitbreiden met een hoevewinkel.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Bedankt voor de inzending!

IMG_6476
IMG_6994
IMG_6975
IMG_7010
IMG_6981
IMG_0196
IMG_2229
bottom of page