Over Den Angelus

Den Angelus serveert Belgische keuken in een moderne setting, maar met een nostalgische toets naar het traditionele plattelandsleven. De gerechten op de kaart zijn gevarieerd, en wisselen regelmatig. Zo is er geregeld wel iets nieuws te ontdekken!

Chef Kim is afgestudeerd aan de befaamde hotelschool Spermalie in Brugge. Na ervaring opgedaan te hebben in binnen- en buitenland, startte ze in hartje Leuven haar eigen zaak.

 

Vanaf de eerste dag werd duidelijk dat Den Angelus niet zomaar een restaurant zou zijn. Kim zocht inspiratie in het rijke verleden van de Belgische keuken, en gaf traditionele gerechten een moderne toets. Net zoals vroeger werkt ze met lokale producten boordevol smaak. 

Vandaag is Den Angelus meer dan enkel een restaurant. De meerderheid van de ingrediënten zijn afkomstig van de familie-hoeve in Bierbeek, vlak bij Leuven. Lamsvlees, varkensvlees en Mechelse koekoek worden zelf gekweekt, volledig biologisch, en met respect voor dier en milieu.

‚Äč

Net daarom staat Den Angelus voor de pure en natuurlijke smaken van vroeger, zoals het hoort te zijn!